Massatge INFANTIL

vero1Em dic Verònica, sóc Educadora de Massatge Infantil IAIM (International Association of Infant Massage) i membre d’AEMI (Associació Espanyola de Massatge Infantil). Fa uns quants anys vaig descobrir el Massatge Infantil i us he de dir que de seguida em va fascinar. Va ser un moment màgic, especial, com una mena de retrobament amb un sentiment de vida que bategava en el més profund dels meus sentits, com si trobés aquella veu amiga a la qual mai havia vist però que sempre havia sabut qui era.
El Massatge Infantil és una experiència dolça i amorosa que facilita el creixement harmoniós amb els nostres petits. Un seguit de moviments que un dia van ser estructurats per Vimala Mc Clure (creadora del programa IAIM y fundadora de l’associació internacional), amb els quals, a més de l’efecte beneficiós que comporta a nivell fisiològic, sensorial, etc. , aconseguim conèixer als nostres fills i també a nosaltres mateixos, ens ensenya a transmetre i a compartir, a guanyar en confiança, intimitat i respecte. El Massatge Infantil ens ajuda a créixer, a evolucionar i també a plantar una llavor d’esperança en aquest nostre món. Món malalt de fredor, de rancúnies, de mirades fosques, de desconfiança, d’enveja, de por, etc. Un món malalt de desconnexió.
Sabeu una cosa?: descobrir lo fàcil que és crear un espai perquè creixi l’esperança, és fantàstic.
Crec que amb el Massatge Infantil no només crearem un fantàstic lligam amb els nostres fills, sinó que potser podrem fins i tot crear-ne un altre de més important amb la resta del món.
Us convido a compartir les nostres mans i a aprendre a tocar als nostres fills, així ells aprendran a tocar el món…