Massatge INFANTIL

Em dic Verònica, sóc professora de Ioga i imparteixo classes per a nens i adolescents al nostre centre. Des de fa 16 anys sóc Educadora de Massatge Infantil IAIM (International Association of Infant Massage) i membre d’AEMI (Associació Espanyola de Massatge Infantil).

Quan vaig descobrir el Massatge Infantil, us he de dir que de seguida em va fascinar. Va ser un moment màgic, especial, com una mena de retrobament amb un sentiment de vida que bategava en el més profund dels meus sentits. De la mateixa manera que quan vaig descobrir el Ioga, connectar amb el Massatge Infantil va ser com descobrir la vida que batega en el més profund d’un mateix, com trobar la meva amiga interior.

El Massatge Infantil és una experiència dolça i amorosa que facilita el creixement harmoniós amb els nostres petits. Un recull de moviments estructurats per Vimala Mc Clure (creadora del Programa de Massatge Infantil IAIM y fundadora de l’Associació Internacional), amb els quals, a més de l’efecte beneficiós que comporta a nivell fisiològic, sensorial, etc., aconseguim conèixer als nostres fills i també a nosaltres mateixos. El Massatge Infantil ens ofereix una agradable manera d’establir els primers contactes i ens ensenya a transmetre i a compartir, a guanyar en confiança, intimitat i respecte.

El Massatge Infantil té grans beneficis, com ara alleujar malestars, reforç del sistema immunològic, maduració del sistema nerviós i locomotor, equilibra els períodes d’estimulació i relaxació, facilita el son, etc. Però va més enllà de la pell, molt més enllà de lo fisiològic, ens ofereix Tacte Nutritiu, base fonamental del desenvolupament en els primers anys de vida.

Per això sento que el Massatge Infantil ens ajuda a créixer, a evolucionar i també a plantar una llavor d’esperança en aquesta Terra. Crec que amb el Massatge Infantil no només crearem vincles afectius i un fantàstic lligam amb els nostres fills, sinó que potser podrem fins i tot crear-ne un altre de més important amb la resta del món.

Us convido a compartir les nostres mans i a aprendre a tocar als nostres fills/es, així ells/es aprendran a tocar el món.

Us ofereixo:

  • Cursos de Massatge Infantil per a famílies amb nadons (0-12 mesos)
  • Cursos de Massatge i Joc per a famílies amb nens 1-7 anys
  • Sessions grupals i individuals
  • Atenció personalitzada a domicili.
Contacta:
M 620912034
movi-ment@hotmail.com

http://www.masajeinfantil.org

http://www.iaim.net

A %d bloguers els agrada això: