IOGA en Família

 

family1
El Ioga en Família és una activitat divertida i beneficiosa per a tots, ens permet compartir temps de qualitat i benestar junts, explorant i movent-nos en un entorn que promou la confiança, la comunicació i la cooperació. Una activitat que ens ajuda a reforçar el vincle entre els membres de la família.

 

family4

Una estona en un espai on les presses, les preocupacions i fins i tot la vergonya, quedaran fora i naixerà un ambient d’acompanyament, respecte i comprensió cap als nostres nens i nenes. És una excel·lent oportunitat per apropar als pares amb els petits, un temps efectiu per gaudir de la família, en sessions divertides i espontànies on grans i petits ens ho passem bé.

 

family5

A les sessions trobarem una mica de tot: música, silenci, rialles, jocs, històries, abraçades, massatges, equilibris, estiraments, etc., tot un munt de sensacions! Treballarem amb el cos, la ment i l’esperit, movent-nos a ritme del que ens dicti el grup.

 

Entre d’altres BENEFICIS
  • Ajuda als petits a connectar amb la seva naturalesa i als pares a guanyar en intimitat i comunicació amb els seus fills.
  • Dóna eines als nens per relacionar-se, el grup és el contacte de la pràctica i això fa que aprenguin a conviure més enllà de la seva individualitat.
  • Ajuda a desenvolupar l’auto-consciència i la consciència amb els demés.
  • Desenvolupem els nostres muscles, corregim hàbits posturals, guanyem en força i equilibri, millorem la concentració i aprenem a relaxar-nos.
Invitem als pares a deixar-se mimar pel seu fill, que es tirin al terra, que riguin junts, que s’abracin i demostrin afecte a través dels jocs, trencant rols comuns i crear un entorn de pau en moviment.

family6

Fem Ioga JUNTS!
IOGA en Família
Dissabtes 11h

 

3 thoughts on “IOGA en Família

  1. Ara he entrat del tot, no entenia res de lo d inscriure t, pro al dir me que havies contestat… Algo no feia bé, gràcies un altre cop i espero que es digui a terme el grup, els dimarts anem a piscina pero ja ho arreglariam d alguna manera

  2. Hola bon dia,he deixat un msm al contestador no había vist aquesta explicació tant completa a la vostre pag web, feu el ioga amb familia els dissabtes a les 11h veig, tots els dissabtes? Només podría anar jo, (la mare) i Anton de 3anyets, es apropiat per la seva edad vull que sapiga agafar conciencia del seu cos, a pendre a relaxar se i respirar i nessecitaria sapiguer el preu, esclar. Gràcies

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s