IOGA en Família

 

family1
El Ioga en Família és una activitat divertida i beneficiosa per a tots, ens permet compartir temps de qualitat i benestar junts, explorant i movent-nos en un entorn que promou la confiança, la comunicació i la cooperació. Una activitat que ens ajuda a reforçar el vincle entre els membres de la família.

 

family4

Una estona en un espai on les presses, les preocupacions i fins i tot la vergonya, quedaran fora i naixerà un ambient d’acompanyament, respecte i comprensió cap als nostres nens i nenes. És una excel·lent oportunitat per apropar als pares amb els petits, un temps efectiu per gaudir de la família, en sessions divertides i espontànies on grans i petits ens ho passem bé.

 

family5

A les sessions trobarem una mica de tot: música, silenci, rialles, jocs, històries, abraçades, massatges, equilibris, estiraments, etc., tot un munt de sensacions! Treballarem amb el cos, la ment i l’esperit, movent-nos a ritme del que ens dicti el grup.

 

Entre d’altres BENEFICIS
  • Ajuda als petits a connectar amb la seva naturalesa i als pares a guanyar en intimitat i comunicació amb els seus fills.
  • Dóna eines als nens per relacionar-se, el grup és el contacte de la pràctica i això fa que aprenguin a conviure més enllà de la seva individualitat.
  • Ajuda a desenvolupar l’auto-consciència i la consciència amb els demés.
  • Desenvolupem els nostres muscles, corregim hàbits posturals, guanyem en força i equilibri, millorem la concentració i aprenem a relaxar-nos.
Invitem als pares a deixar-se mimar pel seu fill, que es tirin al terra, que riguin junts, que s’abracin i demostrin afecte a través dels jocs, trencant rols comuns i crear un entorn de pau en moviment.

family6

Fem Ioga JUNTS!
IOGA en Família
Dissabtes 11h

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s