Benvinguda

Em dic Òscar i treballo com a professor de ioga, pilates i entrenador personal.  La meva intenció és proporcionar, a més de rendiment esportiu, un major i millor enteniment de l’ésser humà mitjançant l’observació i l’acció eficaç. Recupera la consciència del cos, connecta amb les teves parts descuidades (internes o externes) i entrena’t de valent, però recuperant l’interès pel  descobriment i el joc. Fes nou lo vell!
Observa la màgia de la vida, redescobreix-te constantment…

 

Què és movi-ment?
Movi-ment no és un nou mètode d’entrenament, ni de teràpia, sinó un model integrador de tot allò que resulta útil perquè les persones puguem aprendre a utilitzar hàbilment els nostres recursos i les nostres possibilitats físiques i mentals.
Les principals influències són el ioga, el zen, la p.n.l. i el fitness, de les quals podem extreure’n estructures o models que ens permetin enriquir l’experiència.
Des de la infància, influïts per l’entorn, l’educació i la societat, anem modelant el nostre sentit d’identitat a fi de funcionar en el món i comprendre’l. Segons com siguin les creences que operen en nosaltres, de forma conscient o inconscient, segons com sigui la nostra “configuració”, crearem les nostres possibilitats i els límits de la nostra vida.
Això, si ens interessa, es pot canviar, de fet canvia vulguem o no: fes un repàs a la teva vida i observa com han canviat les idees sobre qui ets, què creus, quines coses tenen valor i què pots fer en el món. Imagina com canviaran en el futur…
De forma semblant i relacionat amb l’anterior, l’experiència i el desenvolupament sensorial i motor del teu organisme, t’han donat determinats esquemes neuro-musculars que en la maduresa mostren les capacitats físiques i la postura corporal.  Potser no sigui important per on comencis, cos i ment són un mateix sistema, l’interessant és començar dirigint el procés de canvi en la direcció que vulguis o necessitis. Tant la p.n.l. com el ioga, ens ofereixen formes de trencar, ampliar, flexibilitzar, canviar o aprendre nous esquemes, i així poder reinventar-te cada dia.
Fes de viure un art!
 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s