La Columna i el Ioga

A les nostres sessions de ioga treballem la cura de la nostra columna vertebral, no només pel que és en si, sinó pel que representa, simbolitza i significa. Segons el ioga representa l’aspiració, en el sentit de què, d’una manera o altra, sempre aspirem a superar-nos tirant cap amunt. I mai millor dit, perquè és allà dalt on (almenys a la manera clàssica) hi ha el més important: el cap, hàbitat de la consciència o, almenys (si es volgués discutir), el mitjà material que la representa.

Així doncs, quan ens posem dempeus, aspirem a elevar-nos per arribar a la consciència, i no només la pròpia, sinó la universal. La proposta clàssica del ioga és l’alliberació (moksha) que haurem de treballar amb determinació a través d’allò que tenim més a mà, la llibertat de moviment i, sobretot, del silenci de la ment.

Publicat per moviment

Hace más de quince años hice un cambio de vida radical, al pasar de ser culturista de competición a budista. Practiqué y estudié Vjrayana y Zen, llegando incluso a postular para ser monje. Las formaciones en Yoga y PNL reorganizaron mis creencias y prioridades. En la actualidad ejerzo como profesor de Yoga, Pilates, entrenador personal y desde 2005, dirijo mi propio centro "movi-ment", en El Vendrell (TGN) Fa més de quinze anys vaig fer un canvi de vida radical, al passar de ser culturista de competició a budista. Vaig practicar i estudiar budisme Vjrayana i Zen, fins arribar a postular per a ser monjo. Les formacions en Ioga i PNL van reorganitzar les meves prioritats i, en l'actualitat, sóc professor de Ioga, Pilates, entrenador personal i dirigeixo el meu propi centre "movi-ment", a El Vendrell (TGN).

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: