Kettlebell

Comencem la temporada amb una nova activitat: les kettlebells. A més d’entrenar la tècnica correcta dels exercicis característics d’aquest material, les sessions estaran pensades per ser classes completes en sí mateixes, però també per a complementar les classes de CTM o per a que durant aquestes, qui domini els moviments, pugui incorpora-los modificant els protocols al seu nivell.

Aprendrem, per exemple, a fer correctament el Swing. Aquest poderós exercici ha estat utilitzat durant dècades per millorar el condicionament físic de milers d’atletes (i forces especials), i és l’exercici ‘fundacional’ o bàsic de l’entrenament amb kettlebells, essencial per als moviments més avançats. La seva popularitat es deu en gran mesura al fet que funciona molt bé per la cintura i per cremar greix corporal al mateix temps, pel que és un excel·lent aliat en el teu camí cap a uns abdominals marcats i una cintura prima! A més, permet:

-Enfortir els muscles de tota la cadena posterior. És a dir, endurir els glutis, la part posterior de la cuixa (també l’anterior) i la zona lumbar.
-Combinar activitat aeròbica i anaeròbica: cremes greix alhora que desenvolupes múscul.
-És un exercici perfecte per realitzar amb el protocol “Tabata”, ja que combina molts muscles alhora i eleva el ritme cardíac molt més que els exercicis corporals purs o els pesos tradicionals.

Però això només és un tast de totes les possibilitats. Ara bé, dominar les kettlebell (Guiryra, en rus) suposa tot un repte, esteu preparats?

Publicat per moviment

Hace más de quince años hice un cambio de vida radical, al pasar de ser culturista de competición a budista. Practiqué y estudié Vjrayana y Zen, llegando incluso a postular para ser monje. Las formaciones en Yoga y PNL reorganizaron mis creencias y prioridades. En la actualidad ejerzo como profesor de Yoga, Pilates, entrenador personal y desde 2005, dirijo mi propio centro "movi-ment", en El Vendrell (TGN) Fa més de quinze anys vaig fer un canvi de vida radical, al passar de ser culturista de competició a budista. Vaig practicar i estudiar budisme Vjrayana i Zen, fins arribar a postular per a ser monjo. Les formacions en Ioga i PNL van reorganitzar les meves prioritats i, en l'actualitat, sóc professor de Ioga, Pilates, entrenador personal i dirigeixo el meu propi centre "movi-ment", a El Vendrell (TGN).

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: